Stadsparken!!

Har varit halva dagen i Stadsparken! Siri älskar att titta på djuren och gunga och vill nog helst vara där hela dagen:) ska nu äta en skål med jordgubbar, mums! Längtar dock efter svenska söta jordgubbar!


Morsdag<3

Dagen började med att jag blev väckt av en stor blöt puss av världens finaste dotter. Jag fick till och med ett paket, hon kan hon Siri. Sen fortsatte vi dagen med att hela familjen åkte till västersjön! Vi fikade, firade världens finaste mamma, barnen badade! Underbart väder, underbar dag! Vi avslutade dagen med att åka till Gs föräldrar!


Mammas födelsedag!

I lördags fyllde älskade mamma år! Hon överraskade hela familjen med att åka till Hästholmen. Där åt vi på ett jätte mysigt ställe och mös nere vid hamnen! Sen begav vi oss till Omberg med picknick korg och filt. Så mysig dag!


Jag älskar landet<3

Det blev en heldag hemma hos mamma idag! Underbar dag, älskar livet på landet!! Vi solade, mös, hälsade på hästarna, kelade med katten, pussades med hundarna, åkte skrinda och sovit skönt i trädgården!! Livet är underbart. Ikväll är Amanda här, vi har lagat mat och nu sitter vi klistrade framför Lets Dance.


Underbara Sommaren!!!

Ikväll begav vi oss hem till mamma & pappa på lite grillkväll i det underbara vädret! Jag njuter till tusen när jag är på landet hemma hos mamma & pappa. Kan inget annat än älska det! På tal om älska... Kan man älska sin fina underbara dotter mer än jag gör, älskade unge!! <3


NEW YORK i bilder


Underbara New York, världens bästa resa!





Att få spendera några dagar men min allra bästa och finaste vän gjorde den helt klart oslagbar<3







Oslagbar vänskap<3



Oslagbar kärlek<3




Mina älsklingar<3










Jag älskar er!




Jag älskar dig




Vilken resa..
Minnen för livet<3


Bloggtorka!!!

Jag har nog gått o fått Bloggtorka!! Inväntar lite inspiration.. Idag har det varit en underbar dag! Solat och ätit lunch i trädgården. Sen blev det fika i Tinnas trädgård! Siri fick för sig att slicka i sig sin kvällsmat.. Jaja huvudsaken är att hon äter:) Hoppas att ni har haft en underbar dag i solen! P&K


RSS 2.0